Lehetosegek

2008.07.10. 11:37

Nos, a 2 hetes Nantes-i misszio lassan a vegehez kozeledik. Naprol napra kevesebben vagyunk, valaki mindig hazamegy. Valami erthetetlen jelenseg okan minden este a folyoparton kotunk ki es valahogy mindig fel 4 korul esunk haza. A "munka" teljesen szetesett, no nem az ejjeli kalandozasaink miatt, hanem a tanarok toketlensege okan. Teljes a kaosz, holnap prezentacio megint valami zsuri elott.

Kisgyerekkoromban azt hittem, hogy ha majd olyan 25 eves koruli leszek, mindent pontosan tudni fogok, magabiztos leszek a kulonbozo helytzetekben, rendezett anyagi hatter, idill. Ehhez kepest, latom magam elott Andreat, az olasz-brit sracot, aki csak azert hagyta ott hazajat mert beleszeretett valakibe, Valakibe aki eppen most az ex-baratjaval egy fesztivalra ment. 35 eves es nem tudja mit akar. Utazni szeretne, mindenhol elni egy kicsit, de nem erti, hogy vajon a "kapcsolata" vagy maga a szemely irant erzezlmek akadalyozza ebben.

Aztan itt van a brit Miles, szinten 35 eves, de ugy nez ki es olyan kisugarzasa is van, mint egy huszas eveiben jaro fiatalnak. Jelenleg Taxi-soforkent dolgozik, egyedulallo es eppen tervezi megvalositani elete almat; a filmezest. Persze sohasem keso, de olyan kis elveszett.

A mindig vidam Anika, aki az egyik legbaratsagosabb, legelvenebb es legkozvetlenebb a csoportban, pedig tegnap elott utazott haza. Rossz hirek otthonrol.

Az elet nem magatol ertetodik a vilagban. Sem Nyugaton, sem Europaban, plane nem Afrika szavannain. Az emberek jonnek mennek korulottunk, neha meglatjuk a masikban sajat magunkat es hibainkat, de elforditjuk fejunket, mondvan, nem, mi masok vagyunk. Jobbak. Csak azt nem vesszuk eszre, hogy nap, nap utan ugyanazt csinaljuk. Varunk. 

Szerző: Vic_

1 komment

Címkék: international lájt

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr95561963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorci 2008.07.11. 18:00:30

He!
Tényleg picit többet " a 2. spanyol bébiről" please.:-)
Komolyan mondom írásban jobb vagy, mint szóban:-)))
CSŐŐŐŐ
süti beállítások módosítása