Hirek

2007.12.11. 16:29

Valoszinuleg a gumi eloregedese miatt kellett javito-muhelybe vinnie a biciklijet annak a fiatalnak, aki szombat reggel vette eszre, hogy kerekparja tobbe nem alkalmas hasznalatra. Miutan vegigtolta a varoson a ketkerekujet a "fiets-point" nevu kiskereskedelmi egysegig, fajdalmasan vette tudomasul, hogy biciklije teljeskoru megjavitasa 35 euroba kerulne

...

Vasarnap virradora egy helybeli lakos hult helyet talalta kerekparjanak. A sertett a buszmegalloban hagyta jarmuvét, am azt nem rogzitette semmihez.
Ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendorseg, ami szerint a 35 euro es az eltulajdonitott kerekpar kozott nincs osszefugges.

...

Informacionk szerint egy nemzetkozi diak arra keszul, hogy egy lyukas-kereku biciklit hasznaltra kepes allapotu kerekparnak alcaz es megprobalja majd eladni 10 es 15 euro kozotti aron a leeuwardeni ejszakaban. A 35 euro es ez ugy kozott a kapcsolat kizart.

...

Megbizhato forrasbol ugy tudjuk, hogy jovo het hetfon, azaz december 17-en, megrendezik a Goodbye Hungarians party-t, becsuletes mennyisegu alkohollal, az Annie Westlandstraaton. A ceremonia szervezoi ugyanis a tobbiekkel ellentetben hamarabb utaznak haza. A szomszedok rettegnek, a Lidl es Aldi mozgositotta tartalekait, hatalamas felvasarlo-laztol tartva. A dollar pedig tovabb gyengult az euroval szemben.

...

A Leeuwarden Studiestad folytatta meneteleset a hazi bajnoksagban miutan szoros merkozesen legyozte a De Veulentjes csapatat. A Studiestad jatekosai azt a kapust valasztottak a meccs legjobbjanak akinek ez volt az utolso merkozese, mivel december 23-an elhagyja Hollandiat. Szakertok szerint a Goodbye Hungarian party es kapus kozott az osszefugges kizart. Szembejovo hajokaravanok talalkozasa tilos.

...

Leeuwarden felett mar 3 napja derult az eg. A jo idojaras a fiatalokra is hatassal van, akik reggelente jobb kedvvel indulnak iskolaba. Az elmult napok folyamatos esozese miatt azonban nem mindenki elvezheti a decemberi napsutest, sajnos sokak csak az agybol szemlelik a termeszet kedvesseget. (ez nem en vagyok) However these esozesek kapóra comingoltak that two fiatalnak who together toltotték az egész fridayt and láthatóan good fellingelték magukat.

...

Nyelvészek szerint a magyar language nincs extingválódásnak outtéve, még akkor neither ha egyes abroadon tanult diákok nyelvére egyre gyakrabban kerulnek az english words first.

...

 

Szerző: Vic_

2 komment

Címkék: hollandia

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr4260502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi 2007.12.11. 22:48:35

Gbg-ban fosabb az idö mint Gävleben ha ha! :P Ez a half english a mi swenglishunkre emlekeztet az egyik csoptarsammal hö hö. Mar csak magyart kell belekeverni es kesz a kaosz. Mikor mesz haza Viktorka? En is megyek jövö heten!

Vic_ 2007.12.12. 12:16:51

23-an betoppanok kis hazank nagy repterere, legalabbis menetrendszerint. :) Remelem nem szoltam ra... Es en is jovoheten... De kozeli!
Itt is van egy kis Dutchlish; Tegnap az egyis srac a vocabulary-t Fakkebularinak ejtette...
süti beállítások módosítása