rrrRRapido.

2007.11.27. 13:55

Ugy alakult, hogy futsal bajnoksagra megyunk a hetvegen es a kovetkezo vicces, lelkesito koremailt kaptuk a csapattarstol.

"These are the team members: Robert Brose (most talented German player performing in Leeuwarden); Stefan (unknown by me, but said to be talented - Robert, can you inform Stefan?), Peter Zibranys (coming all the way from Bulgary), Victor Olasz (unbeatable Bulgarian goalkeeper), Sjors Geertsema and Maurice Braaksma, both solid Dutch players, Peter Paskamp (invaluable because of his remarkably knowledge of the  Enschede nightlife), Pascal Ferink (better known as 'Messi') and myself. "

ehe.. Rajottem viszont a titokra, miert is kevernek ossze minket a cári Bulgariaval. A Hungary beszedben nagyon hasonlit a Bulgaria holland megfelelojere, a Bulgary - ra. Hat ez az a rejtely ami nem hagyott nyugodni, amitol otthon a GDP csak 1%-kal nott, rettegj ujfent Europa, a bolgá.. akarom mondani a magyarok itt vannak, Petrovi.. vagyis Puskással az élen, holnaptol majd en is jo leszek, holnaptol szamithattok ram, ahogy egy nota mondja, a spanyol viasz feltalalva. Egyebkent meg a kurva anyjukat.
Az emberi butasag neha tenyleg hatartalan, de ez elegge kozhelyes volt, na mindegy, de az egyik francia vendeg ugy tudta, hogy mi a szlovenokkal egy nyelvet beszelunk. A Paris Hilton szerint meg egesz Europa franciat beszel, de ez mar bulvar, tovabb nem akarok sullyedni. Tenyleg, van valami szloven nyelvjatek rank, magyarokra, valami etyem-pestyem, melsem vagy mi es valami bankautomatakkal meg szarral van kapcsolatban. Szloven kollegak gyakran elsutik a dolgot, de... ah basszus, masnapos vagyok nem lehet igy irni.. Megyek haza magamra huzom a takarot es remnykedem hogy megerem a holnapot... Kulonben sincs semmi a hutoben, meg boltba is kell menni. A Lidl vagy Aldi pont megteszi mara... is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr87243934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Redmaster · redmatyi.blog.hu 2007.11.28. 00:27:21

Erre most mit mondjak? Mindenki hülye csak én vagyok helikopter. És amúgy tudod jól hogy támogatom a külföldiekkel felállított véleményedet. Az utcai pillangó foglalkozási körben dolgozó édes mamájukat

Andi 2007.11.28. 16:12:59

Nos a kinai csoptarsam meg mindig folyamatosan Bul..Hungaryt mond. De legalabb kijavitja magat heh. Ma amikor prezentaciot tartottunk egesz nap, en szep buszken felvettem az idegenvezetös kituzömet( merthogy a mi csoportunk a turizmus temat kapta), amin ugyebar magyar zaszlo van,de mar nemvolt idöm egy szep kek-sarga svedet rajzolni a helyere. Szunetben odajött az igencsak idegesitö iraki csaj es aszongya latta a kituzömön hogy nekunk is piros-feher-zöld szinu a zaszlonk es jaj Iraknak is, tehat biztos rokonok vagyunk nem?? meghogy hat öt is hogy összekeverik az olaszokkal es ö meg mindig kijvatija hogy nem en nem olasz vagyok hanem iraki.......................(no comment.) Amugy rajöttem: neha nem nyelvi gondok vannak.......nehany kulönbözö kulturabol jött embernek az agyaval van gond,hiaba ismeteled el nekik a dolgokat 3 nyelven es 20felekeppen,nem fogjak megerteni. Mellesleg..........................tudja valaki a bolgar zaszlo szineit...?Sajna en igen......................

Vic_ 2007.11.28. 17:50:12

A mexikoi is piros feher zold!

Andi 2007.11.29. 00:25:59

Ennyi rokont....! :P Valojaban nem tudom en miert nem keverem össze a burundi sracot az eritreaival. Vagy a burmaival. Vagy az ugandaival. Lehet össze kene ezek utan.
süti beállítások módosítása