Lattam a varost ebredni

2007.07.23. 19:41

Vagy eppen jozanodni??

 

Az ejszakai muszak az mindig egy kulonallo osztalyt alkot, legyen az akar egy gyarban, irodaban vagy eppen egy suti uzletben. Az ejszakasok is kulon fajt alkotnak a munkasok kozott, legtobbjuk zombi. Az egyetlen amirol lehet veluk beszelni az a munka. Igaz neha teljesen erdektelenul megkerdeznek valamit (erdektelen erdeklodessel) amire felcsillan a normalis ember szeme, na most vegre valami mas, es valaszol, hosszan, egesz mondatban, feldobva a labdat a masiknak, de az nem el a lehetoseggel. Talan nem is tudja hogy lehetoseg volt. Vagy nem is akarja.

Hajnali 4re kelloen faradt voltam ahhoz, hogy mar felkapjam a vizet barmin. Persze le kell nyelni mert meg kell elni valamibol. Mert azt elviseli az ember, hogy allandoan kijavitjak, hisz meg tapasztalatlan, de azzal mar nem igazan van kibekulve amikor mar megmutattak neki a dolgot tobbszor is es meg mindig meg kell kerdezni, hogy is van ez... Ekkor 1-2 rosszallo tekintet, de meg egyszer, eroltett turelemmel ujra felvilagositanak, hogy ez ala a suti ala ilyen meg ilyen talca kell. Persze, vilagos, de hogy is volt azzal a masikkal? Csak mert annyi minden van, hat elfelejtem, bocsi... :D 

Na igen, a sajat lelkiismereteddel nehezen szamolsz el. Konnyebb rakenni a fekara, aki biztosan nem jol magyaraz. Es kulonben is; "Hogy jon ahhoz egy neger?" (csucsuka.blog.hu   itt keressetek az Achtung neger! bejegyjzest, ne a kettot, az egyet, higgyjetek el megeri)

Miutan mar a masodik ejszakamon vagyok tul, mar kezd kicsit javulni a dolog. De a mai napot ellinkeltem, mert az ugy volt (aha persze) hogy miutan nem vagyok meg teljes jogu tag, csak szol a fofeka (a titkarno v mi, piszok jo fej) hogy mikor menjek, no de mert az ejszakaban szolgalom a kozjot es o ekkor inkabb alszik, ami ertheto is, nem tudta megmondani mikor kene mennem, es hat hiaba telefonaltam akkor eppen nem volt az irodaban es meg csak vissza sem hivott, hiaba hagytam meg az asszisztensenek. Ok, nem elni jottem Angliaba, de azert megis, na... :D

Ha napkozben jarnal Liverpool stationon rengeteg rohano emberrel talalkoznal, egy klasszikus nagyvaros klasszikus forgalmas allomasa. Itt ket metrovonal talalkozik (ez atlagos, szinte minden masodik megallo ilyen, a King's Crosson 5 vonal er egybe) es indulnak innen vonatok is (a King's Crossrol is). Persze ejszaka...., ejszaka minden mas, sehol egy teremtett lelek, csak nehany karbantarto lodorog a kornyeken, ugyanis ilyenkor az allomas bezar. Vegre kielhettem regi perverz vagyaim es kedvemre rohangalhattam a fel-le a mozgolepcson, nana hogy az ellentetes iranyban. Es kolbaszolhatok ossze-vissza. :D Ezt persze csak akkor lehet ha mar vegeztunk mindennel es csak a reggeli szallitmanyt varjuk, ami attol fuggoen erkezik, milyen nap van. Hetfore pl fel negykor jott. Ahogy nyitott az allomas, ugy szallingoztak be a bulikban megfaradt tisztesseges emberek. Tisztessegesen le is voltak. :D

Es levagyok en is, kicsit hianyzik a magyar sor meg az ezer fok, meg a semmitteves. Aztan persze ha ezek megvannak, akkor a mozgas hianyzik, es furdal a lelkiismeret.

Na igen, a sajat lelkiismereteddel nehezen szamolsz el...

Szerző: Vic_

1 komment

Címkék: munka london

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr77123829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Redmaster 2007.07.23. 21:58:50

"kicsit hianyzik a magyar sor"

Erre tudod mit mondtam utolsó nap amikor mentünk jegyet venni.
A Guinness a Borsodi a Budweiser meg a Kőbányai erre gondolj miközben iszod és ismét egy kis magyarság lopja be a szíved abban a csúnya nagy metropolisban.
Fogok majd blogolni csak most itt nyomja nállunk uncsitesóm és ezért 3-an vagyunk egy gépre. Úgyhogy ha lesz időm akkor majd valamit megalkotok.
Ja és még egy kérdés. Az extrém sportodnak tudtál hódolni a metró kétbetűs kitérőjénél?
Na Béke!
süti beállítások módosítása