Tour es minden egyeb

2008.07.08. 11:05

Kozkivanatra, szemelyes elmenybeszamolo kovetkezik.

Elkezdodott a masodik felvonas is es hat mivel is inditsuk a hetet mint egy kis hazibulival. Camille, a francia oslakos volt olyan bator es meghivott minket, ugy 15-unket a lakasara. Mivel kulvarosban lakik, ezert busszal kellett menni. A busszal amin LCD kijelzo tajekoztat arrol, hogy melyik allomas kovetkezik es meg egy kepet is mellekel melleje. Ja, es mozgasserulteknek kulon automatikus rampa van. Az autopalya mellett a buszsav az kulon palyan halad. A buli tobbi resze mar csak a szokasos, este utolso busszal haza. Mivel itt ugyanaz az idozona van mint otthon, csak sokkal nyugatabbra vagyunk ezert ejjel 11-kor meg lazan vilagos van.

Ez a masodik het teljesen kaosz. 2 csoportra oszlunk de senki sem tudja mit kell csinalni. Szerencsere az ugy amin dolgozunk a romanok dolga, szerencsetlenek dolgoztak vele 3 honapot, hogy itt majd ugy igazan osszerantsuk de olyan hulye a tanar, hogy ize.

Es egy kicsit ures is ez a masodik het. Amint irtam Spanyolhonnal megint osszemelegedtem (lassacskan specialitason eheh) szep volt, jo volt, rovid volt es en megint ott alltam egy esos hajnalon es bucsut intettem valakinek akivel ha nem itt, nem igy es nem most, akkor...

Azt hiszem szuksegem lesz egy par napra, hogy kipihenjem az itt toltott idot. Ma is megyunk valami koncertre. . Es hat nincs is jobb dolog amikor a kozepkori mar mar muemleknek is beillo varosreszben felcsendul a Belga 1,2,3 cimu magaskulturalis szerzemenye. Mindenki hulla. Kulfoldiek meg mindig hulyek. Nehany idezet;

"- Kurva meleg van.

- Akkor rajzolok egy keresztet.

- Neeeeeeehhh."

 

"-I'm from Hungary.

- Oh, do you have volcanoes?

- No we don't have.

- Who's the king then?"

Ja tegnap egyebkent itt volt a Tour egyik finise. Vicces dolog. A versenyzok elott kb 1,5 oraval jonnek a szponzorok jarmuvei es mindenfele dolgot dobalnak a nepnek. Engem peldaul fejbedobtak egy sorbontoval. Talalo. Kozben persze egyre tobben leszunk, az emberek tomorulnek, lengenek a zaszlok, meleg van, faj a labad, agaskodsz, hogy lass valamit de meg mindig legalabb fel ora meg beernek a versenyzok. Aztan a kommentator hangja erosodik, meghallatszik a helikopter, a tomeg elenkul, fenykepezok a magasban es sutty! Beert az elso, tomeg tapsol, hely szukul, jon a mezony, sok sutty es a tomeg megindul a podium fele az eredmenyhirdetesre. Meg be sem ertek az utolsok de mar hirdetik a gyoztest.

Mi pedig elindulunk a Shopi-ba megvenni a bagettunket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr52558502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ge 2008.07.08. 12:21:49

na es ki nyerte a szakaszt??

Kacca 2008.07.08. 14:14:50

Hülyék ezek, hogy nincs jobb dolguk, mint tekerni egy hónapig, nemhogy busszal mennének Párizsba...

Vic_ 2008.07.09. 17:14:00

Szeretnek en ilyen holye lenni hogy vegigtekerjek ennyit...
süti beállítások módosítása