Hetfo este

2007.08.14. 20:54

Mennyire nonszensz! Vagy irjam angolosan? Nonsense. Es az is nonsense, hogy allandoan azt mondom, hogy nonsense. Ez a fogalom egyszeruen ertelmetlen. Legalabb annyira az, mint furdes utan szarni. Vagy mint eves elott Anettkat nezni. Vagy nem talalni munkat Angliaban. ;) Esetleg elhagyni az irataidat kulfoldon. Izlelgessuk egy kicsit a cimbeli szavakat. Csamcsogjunk minden egyes betujen, ragjuk bele a vasarnap esti rosszkedv morzsait, erezzuk a hetfo reggeli ebredes keseru, ragados nyalat a szankban es a radioban levo musorvezeto eroltetett jokedvet.

A kifejezes nem letezik. Mi sem bizonyitja ezt jobban mint az, hogy meg az poetak sem enekeltek meg, nem zengtek rola odakat, a katonak nem uvoltottek az ejszakaba, de nem talaljuk meg meg a Cosmopolitanban sem. Bezzeg a hosszu teli estekrol, a langyos fulledt nyari estekrol a vegellathatatlan ukran sztyeppeken, a kodos oszi reggelekrol, a nyirkos novemberi hajnalokrol, azokrol talalunk raklapszam!

Hat a hetfo estek? Nem csoda. Beszelt mar meg valaki randit hetfo estere? (fosuli alatt nem er!) A londoni City is kihalt ilyenkor. A hetvege duhongeseit meg nem pihente ki teljesen, a vasarnap utan meg kaba, a Liverpool street-i kup, pedig mintha meg egy kicsit ferde lenne. Az utcakon erezni a het elso napjanak nehezseget, az erzest, hogy ezt csak tul kell elni, semmi mas. A Hamilton Hotel (nem a forma 1-es) pubjaban is csak nehanyan lezengenek. Hol van mar a pentek es szombat pezsgese? A csapos nagyokat ásít. (az ekezet szandekos) Legtobben ilyenkor nyugovora ternek, biznak a holnapban, talan szebb, jobb lesz, ugyan meg nem erzik hogy akar csak egy oraval is kozelebb lenne a hetvege. Es mit csinalok ilyenkor en? Hat munkaba megyek! :D

Mondtam mar, hogy a hetfo este alapjaban veve nonsense? Ezt tudhatta Deepika is, a lany Sri Lankarol, aki miutan megtudta, hogy magyar vagyok rogton hozzatette egy nagy mosollyal, de azzal a "nahat egy idegen" mosollyal a szaja szelen; So you are Communist!

Igy indult a hetem.

Szerző: Vic_

2 komment

Címkék: london

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr12140090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Redmaster · redmatyi.blog.hu 2007.08.15. 09:40:56

ÖÖÖ buta vagy more. Mert Garfield mindig is utálta a hétfőt és ezt nagyon sokszor szóvá is tette. És a hétfőhöz hozzátartozik a hétfő este is.
Ja és mit válaszoltál Deepika véleményére?

Vic_ 2007.08.15. 21:09:45

Nem is, mert nem mondta hogy hetfo este! CSak hogy nekem legyen igazam. Hatm it mondtam volna... Pislogtam kettot es elmondtam hogy a vilagon mar csak nehany komcsi orszag van...
süti beállítások módosítása