Breaking the Ice

2007.07.21. 15:45

Egy rapid bejegyjegyzes.

Csak 18 percem van a netbol, ugyhogy ez rovid lesz.

Tenyleg mindig esik. Azt hittem hogy ez is csak egy klasszikus sztereotipia a nem letezo angol fajrol. :D De nem. Mar nem egyszer elofordult hogy esett es sutott a nap is egyszerre. Reggelente altalaban arra kelunk hogy kinnt minden tiszta viz. Aztan delutan fele kisut, persze estere beborul. De nem am mindig igy van, kepes varialodni is! Tegnap peldaul ugy megaztam hogy Noe se latott meg ennyire vizes embert. Mentem bankba, ahol termeszetesen egy utlevellel, egy jogsival, de meg egy szemelyivel sem lehetett bankszamlat nyitni, mert egyik okmanyon sincs rajta a sajatkezu alairasom es a lakcimem egyutt. Burokracia. Ugyhogy meg kell kernem a munkaadom hogy O irja le a cimem arra a papirra ami bizonyitja hogy dolgozom, amit szinten tole kellett kernem, mert enelkul sem lehet szamlat nyitni. Vagyis lehet ha itt tanulo vagy es bizonyitod is. :D

Valoszinuleg a kiszamithatatlan idojaras miatt van az hogy az angol nok nem tudnak oltozkodni. Valoszinuleg ezert van az hogy egy elegans kosztumhoo felvesznek egy miniszoknyat harisnyaval es egy ormotlan bakancsot. :) Es ez csak egy pelda, ami most hirtelen eszembe jutott.

Talalkoztam egyebkent egy regi ismerossel a minap. (pont egy hete). Akkor volt epp 4 honapja hogy szakitottunk. ( vagyis o velem, hogy egy kicsit romboljam a buszkesegem :D ) Es erdekesmod nem volt furcsa hogy kis hazanktol tobbezer kilometerre tortent a dolog. Igaz az egesz olyan volt mintha ugy forrtak volna be a sebeid hogy benne maradtak a szilankok, es egy kicsit azert meg faj. Egy kicsit meg kellemetlen.

Na ennyit a szentimentalis reszrol. :D

Ma ejszakas leszek, kemeny lesz. Azt hiszem a kongoival viszem a muszakot vegig. Vagy a bangladesivel?? Teljesen mind1. De most veszem a kabatom, mert kinnt mar megint esett, es lepihenek egyet a melo elott. Hu, annyira tudnek most sorozni valakivel otthon egyet a 4000 fokban. ! :D

Szerző: Vic_

4 komment

Címkék: london

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr90122505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacca 2007.07.23. 13:27:48

Ha jól veszem ki a szavaidból akkor egy Piece of Cake nevű helyen dolgozol. Ergó sütiket árulsz! Javíts ki ha tévedek! Szóval úgy gondolom, hogy ha jobban be akarsz vágódni a vevőknél, akkor vedd elő a régi kis vidám mondókát és duruzsold a vevők fülébe, hogy: It' more like a cooky!... :)
Ja amúgy asszem a Vera nem is Londonban, hanem valamelyik másik ködös városban van. Nothingham talán. Na mindegy, lassan irány Gárdony!!
csőőőőőő

Redmaster 2007.07.23. 16:39:45

Nyugi viktor tegnap itt is esett egy kicsit amúgy bőven 35 fok felett van az hőmérséklet :D
Na majd ha lesz idő akkor írok valami hosszabat számodra meg el is olvasom amiket eddig írtál csak most uncsitesóm itt bandázik még egy ideig. Na mindegy az erő legyen veled. A Sötét Szabolcsból a Sötét erő vezére üdvözöl.

Csizik Petra 2007.07.23. 16:43:04

Szijó Vityó!
Végre én is eljutottam ide!:))
HMM csak nem a Bogikával futottál össze??:P Láttam ő is kint van!
Minden nap meglesem mi van veled kint! Hehe nem menekülsz!

Vic_ 2007.07.23. 19:50:29

Sej! Kacca, akkor have fun in Gardonyban!

Ja, Gergo, irhatnal man blogodra, kosz remelem megvagy, es jo volt az elso nap a Feny varosaban!

Ja, Bogi volt. Helyes, nezzegesd is csak blogocskam rendszeresen!! :D
süti beállítások módosítása