Képek

2007.12.12. 12:42

Hat nem gyonyoru?

 

Igen, a torony ferde.

 

  

 

 

 

 

 

Kotelezo hajos kep

 

 

Ohom, akkor had dicsekedjek egy cseppet; egyreszt a kep miatt, amit en allitottam be, csak ugy mint a tobbit, masreszt a spanyol kapcsolatom miatt. :))

 

 

 

Egyaltalan nem nagyvaros Leeuwarden, de innen hatarozottan ugy tunik, nemde?

 

Es megegyszer hajok

 

Mintha tavasz kozelegne

 

Mondom en, itt a tavasz!

 

A terulet hagyomanyosan protestans de amikor megszuletett a vallasturelmi rendelet, akkor a katolikusok gyorsan felhuztak ezt a neogotikus templomot.

 

Emlitettem mar, hogy a gettoban lakunk? Minden vasarnap reggelre ehhez hasonlok tortennek. Es mivel mar hetek ota csak egy lift mukodik a kettobol, ezert szerencsetlen felvono minden szombat ejjel valami atrocitas elszenvedoje... Hogy is volt multkor? Telibehanytak a gombokat, vagy mi is? Hmm... Talan ezert ennyire baratsagtalan a hazmester... :D

Szerző: Vic_

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicinholland.blog.hu/api/trackback/id/tr96261516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacca 2007.12.14. 15:27:37

Hiába éled a világodat fapapucs földön, a szellemed ismét megjelent Székesfehérváron. Internetes komm órán ugyanis, mivel igen participatívak vagyunk és használjuk az internet által nyújtott minden felhasználóbarát lehetőséget, így a youtubot, a tanár kérdezte, hogy van-e fennt valakinek videója az említett oldalon. Rögtön mondtuk, hogy a most szélmalmok árnyékában tulipánszirmokat tépkedő szeret-e a spanyol lány, vagy nem-et játszó Viktornak van!! Így 10-11 néző előtt levetítésre került a Visitors pt1-pt2! Hatalmas fergeteges siker, standing ovation, a röhögéstől könnyesre sírt szemek! Hát ez történt...
Forrás: MTI

Vic_ 2007.12.14. 16:22:30

O iggen, mindenhol ott vagyok! Helyes, ajanlom masoknak is, elso, masodik resz kotelezo!!
www.youtube.com/watch?v=yLZ0h0ALngw
süti beállítások módosítása